МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 18.12.2015, Плантажа за елки во Германија(МИА/ЕПА)
Двојка влече свежо исечена елка на плантажата за елки близу Негенборн, Германија, 18 декмеври 2015.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис