МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 04.01.2016, Коралеја во Колумбија(МИА/ЕПА)
Коралеја, аматерска борба со бикови во Турбако, Колумбија, 03 јануари 2016

Назад до Фото сервис