МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 05.01.2016, Харбин фестивал во Кина (МИА/ЕПА)
50 метарски снежен замок на Харбин фестивалот во Кина , 05 јануари 2015.

Назад до Фото сервис