МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 08.01.2016, Студ во Шведска(МИА/ЕПА)
Замрзната ружа во Стокхолм. Шведска го живее најстудениот Јануари во последниве 15 години, температурите паднаа и до -42 степени.

Назад до Фото сервис