МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 11.01.2016, Индиец бои конец(МИА/ЕПА)
Индиец бои конци од памук во разни бои на пат во Амритсар, Идија, 11 јануари 2016

Назад до Фото сервис