МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 12.01.2016, Лохри фестивал(МИА/ЕПА)
Лохри прославите на студентите облечени во традиционален пинџаб во женскиот колеџ во Амритсар, Индија, 12 јануари 2015

Назад до Фото сервис