МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 13.01.2016, Насукан кит(МИА/ЕПА)
Човек поминува покрај насукан кит на островот Тексел, Холандија, 13 јануари 2015.

Назад до Фото сервис