МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 14.01.2016, Дакар 2016(МИА/ЕПА)
Навивачи чекаат да се појават возачите од релито Дакар, Ла Риоха, Аргентина, 13 јануари 2016.

Назад до Фото сервис