МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 15.01.2016, Фестивал Маланка Украина(МИА/ЕПА)
Учесник на фестивалот Малнака во селото Красноилск, Украина, 15 јануари 2016.

Назад до Фото сервис