МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 21.01.2016, Мирно езеро(МИА/Јован Димоски)
Мирна квечерина покрај Охридското Езеро, 20 јануари 2016

Назад до Фото сервис