МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 22.01.2016, Индијки од Кашмир(МИА/ЕПА)
Индијки од Кашмир презентираат народни носии од регионот пред медиумите во Њу Делхи, Индија, 22 јануари 2015.

Назад до Фото сервис