МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 25.01.2016, Галеб во Калифорнија(МИА/ЕПА)
Галеб стои на камен на пацифичкиот брег, Паласедес, Калифорнија, САД, 24 јануари 2015

Назад до Фото сервис