МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 01.02.2016, Фламингоси во Црна река(МИА/ЕПА)
Фламингоси околу статуа од рециклиран материјал во Црната река во Кејп Таун, ЈАР, 01 февруари 2016.

Назад до Фото сервис