МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 02.02.2016, Кинеска нова година(МИА/ЕПА)
Цвеќиња изложени на новогодишен базар во Монгкок, Хонк Конг, 2 февруари 2016.

Назад до Фото сервис