МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 03.02.2016, Кралица на океанот(МИА/ЕПА)
Прославите Јемоја, Кралицата на океанот, Рио де Женеиро, Бразил 02 февруари 2016.

Назад до Фото сервис