МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 04.02.2016, Карневал Мајнц 2016(МИА/ЕПА)
Карневалот во Мајнц, Германија, 04 февруари 2016.

Назад до Фото сервис