МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 05.02.2016, Карневал во Блатен(МИА/ЕПА)
Карневал во селото Блатен, Лоетшентал, Швајцарија, 04 февруари 2016.

Назад до Фото сервис