МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 08.02.2016, Кинеска нова година(МИА/ЕПА)
Кинески работник задремал пред почетокот на прославата на кинеската нова година во Џакарта, Индонезија, 08 февруари 2016.

Назад до Фото сервис