МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 10.02.2016, Органска храна(МИА/ЕПА)
Штанд со органска храна на саемот Биофах во Нирнберг, 10 февруари 2016.

Назад до Фото сервис