МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 12.02.2016, Трка со Камили(МИА/ЕПА)
Трка со Камили во пустината Швеихан, Ал-Аин, ОАР, 11 февруари 2016.

Назад до Фото сервис