МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 15.02.2016, Натпревар во Лас Палмас(МИА/ЕПА)
Шпански артист за цртање по тело го покажува своето дело на карневалот во Лас Палмас, Шпанија, 14 февруари 2015.

Назад до Фото сервис