МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 16.02.2016, Сингапур Аиршоу 2016(МИА/ЕПА)
Сингапур Аиршоу 2016, Сингапур, 16 февруари 2016

Назад до Фото сервис