МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 01.03.2016, Зајдисонце во Хановер(МИА/ЕПА)
Жена го шета своето куче зајдисонце во Хановер, Германија, 01 март 2016.

Назад до Фото сервис