МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 02.03.2016, Сојуз(МИА/ЕПА)
Руската капсула Сојуз слетува на земјата после 18 месеци поминати во вселената, Жесказган, Казакстан, 02 март 2016.

Назад до Фото сервис