МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 07.03.2016, Свети луѓе(МИА/ЕПА)
Група свети луѓе ( Садус) во Катманду, Непал, 07 март 2016.

Назад до Фото сервис