МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 10.03.2016, Снег во Германија(МИА/ЕПА)
Луѓе си пешачат во пејзажот покриен со снег, Маркотбердорф, Германија 10 март 2016

Назад до Фото сервис