МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 11.03.2016, Фукушима(МИА/ЕПА)
Човек седи на плажа и држи цвеќе во чест на жртвите од катастрофата во Фукушима, Јапонија, 11 март 2016

Назад до Фото сервис