МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 14.03.2016, Mаратон „Ангадин“ во Силис(МИА/ЕПА)
Илјадници спортисти и спортистки на својот пат од Малоја ко С-Шанф во југоисточна Швајцарија за време на овогодишниот ски маратон „Ангадин“ во Силис, југоисточна Швајцарија, 13 март 2016.

Назад до Фото сервис