МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 15.03.2016, Скулптура на Волк(МИА/ЕПА)
Скулптура на Волк од германскиот уметник Рајнер Ополка изложена во Дрезден, 15 март 2016.

Назад до Фото сервис