МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 18.03.2016, Едно дете од Бангладеш(МИА/ЕПА)
Едно дете од Бангладеш се капе во нечистата вода во езерото Хатирјхел, Дака, Бангладеш, 17 март 2016.

Назад до Фото сервис