МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 21.03.2016, Холи во Индија(МИА/ЕПА)
Индиски студентки се посипуваат со боја, за време на фестивалот Холи во Бопал, Индија, 21 март 2016.

Назад до Фото сервис