МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 04.04.2016, Млади корејци(МИА/ЕПА)
Млади корејци се радуваат на пролетта под расцутените црешови дрвја. Хамјанг, Јужна Кореа, 4 април 2016.

Назад до Фото сервис