МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 05.04.2016, Поплави во Пакистан(МИА/ЕПА)
Поплавен пат во близина на Пешавар,Пакистан, 5 април 2016

Назад до Фото сервис