МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 07.04.2016, Една година потоа(МИА/ЕПА)
Една година од разорниот земјотрес во Непал, обновата продолжува. Катманду, Непал, 7 април 2016.

Назад до Фото сервис