МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 12.04.2016, ЕП во Јахтинг (МИА/ЕПА)
ЕП во Јахтинг, Палма де Мајорка, Шпанија, 12 април 2016

Назад до Фото сервис