МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 15.04.2016, Цвет на изгрејсонце(МИА/ЕПА)
Цвет цути пред изгрејсонце во Алтзеждорф, Германија, 15 април 2015

Назад до Фото сервис