МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 19.04.2016, Изгрејсонце на алпите(МИА/ЕПА)
Изгрејсонце на алпите, Кро де Шо, Гријон, Швајцарија, 19 април 2016.

Назад до Фото сервис