МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 20.04.2016, Капка дожд во цут(МИА/КСИНХУА)
Капка дожд во цутот на една праска. Внатрешна Монголија, Кина, 20 април 2016.

Назад до Фото сервис