МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 03.05.2016, Поле за лалиња(МИА/ЕПА)
Поле за лалиња во близина на Блуменберг, Германија, 03 мај 2016.

Назад до Фото сервис