МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 04.05.2016, Кандахар(МИА/ЕПА)
Жени во бурка седа до своето следување откако примиле помош во храна, Кандахар, Авганистан, 05 мај 2016.

Назад до Фото сервис