МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 06.05.2016, Плмира концерт(МИА/ЕПА)
Маринскиот театарски оркестар од Русија, одржа концерт во Палмира, Сирија, 5 мај 2016.

Назад до Фото сервис