МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 09.05.2016, Сина ноќ во Нирнберг(МИА/ЕПА)
Сина ноќ во Нирнберг, Германија, 08 мај 2016.

Назад до Фото сервис