МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 10.05.2016, Мотоциклист низ репка(МИА/ЕПА)
Мотоциклист јури низ поле со расцутена репка, Баварија, Германија, 10 мај 2016.

Назад до Фото сервис