МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 11.05.2016, Денот на ветерниците(МИА/ЕПА)
200 години стара ветерница во очекување германскиот ден на ветерниците 16 мај во Белиц, Германија

Назад до Фото сервис