МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 12.05.2016, Канола полиња(МИА/ЕПА)
Полиња со расцутена Канола, Ниенштад, Германија, 12 мај 2016

Назад до Фото сервис