МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 13.05.2016, Oсветлување на колосеумот во Рим(МИА/ЕПА)
Луѓе ја гледаат церемонијата на осветлување на колосеумот во Рим, Италија, 11 мај 2016.

Назад до Фото сервис