МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 17.05.2016, Индиски рибари(МИА/ЕПА)
Индиски селани рибарат во Голапатра, Индија, 17 мај 2016.

Назад до Фото сервис