МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 19.05.2016, Најдолгата пица(МИА/ЕПА)
Во Неапол е направена најдолгата пица во светот со 2 километри должина. Неапол, Италија 18 мај 2016.

Назад до Фото сервис