МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 10.06.2016, Танкери во Бар(МИА/Јован Димоски)
Големи товарни бродови отпловуваат до пристаништето Бар во Црна Гора.

Назад до Фото сервис