МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 10.06.2016, Танкери во Бар(МИА/Јован Димоски)
Големи товарни бродови отпловуваат до пристаништето Бар во Црна Гора.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис